Početna Prodajna mreža Plaćanje Najčešća pitanja Blog Kontakt O nama

Društvo za trgovinu i usluge Gumapromet DOO Leskovac je osnovano 24. oktobra 1991. godine. Do sada, Društvo je steklo cenjene saradnike i proširilo poslovanje na teritoriju cele Srbije. Nadamo se da je uzrok toga profesionalnost i bogat asortiman kvalitetnih proizvoda u ponudi koji se svaki dan uvećava i poboljšava uz veoma konkurentske veleprodajne i maloprodajne cene.

Osnovna delatnost Gumapromet-a je trgovina na veliko delovima i opremom za motorna vozila. U svoje prodajne artikle Gumapromet svrstava sve vrste guma (auto, kamionske, za teretna vozila, traktorske, industrijske, za motocikle i bicikle), akumulatore, sve vrste ulja i maziva, filtere, auto delove, gumenu obuću, membrane, lepila, potrošni vulkanizerski materijal...

Poslovni podaci:

Naziv: Gumapromet DOO Leskovac
Adresa: Đorđa Stamenkovića 1A, 16000 Leskovac
Telefon: 016/215-862, 016/213-996
Matični broj: 07964099
PIB: 102133970
Šifra delatnosti: 4531
Tekući račun: 325-9500500116721-09
e-mail: prodaja@gumapromet.com

Sedište Gumapromet-a se nalazi u Leskovcu, na adresi Đorđa Stamenkovića 1A. Na ovoj adresi je pored komercijale i računovodstva Društva smešten i glavni magacin preduzeća za prijem i slanje robe. Iz ovog magacina preduzeće snabdeva svoje maloprodaje, kao i kupce veleprodaje. Takođe se na istoj adresi nalazi servis za montažu i bansiranje guma, servis za reglažu trapa, servis za zamenu ulja i obavljanja malog servisa vozila, perionica, servis akumulatora, čekaonica sa toaletom za klijente, a i maloprodajna prodavnica.

Prodajna mreža Gumapromet-a sadrži veleprodaju, kao i deset maloprodajnih objekata. Maloprodajne prodavnice se nalaze u Leskovcu, Nišu, Vranju, Vlasotincu, Bojniku i Negotinu. Neke od prodavnica u svom sastavu sadrže i servis za montažu i balansiranje guma (za detalje pogledajte odeljak Prodajna mreža).

Gumapromet poseduje sertifikat 9001. Društvo je ekološki nastrojeno i brine o životnoj sredini, što potvrđuju ugovori sa relevantnim društvima koja se bave sakupljanjem otpadnih ulja, guma, ambalažnog otpada i sekundarnih sirovina. Da je Gumapromet zaista ekološki nastrojeno preduzeće potvrđuje to da u svim svojim maloprodajama vrši otkup starih otpadnih akumulatora.

Stručnost zaposlenih je jako bitna karika za uspeh. Svesni toga, preduzeće zaposlenima obezbeđuje stalna stručna usavršavanja, kako bi bili što bolji i stručniji u obavljanju poslovnih dužnosti.