Dobro došli!

Drago nam je što ste nas posetili i što ste u prilici da pogledate našu internet prezentaciju koja Vam nudi nove opcije usluga.

Drustvo GUMAPROMET je osnovano 24. oktobra 1991.godine. Od tog vremena smo izrasli u drustvo sa cenjenim saradnicima, čije poslovanje se obavlja na teritoriji cele Srbije. Nadamo se da su razlozi za to naša profesionalnost i naša ponuda koju svakim danom uvećavamo i poboljšavamo. Gumapromert poseduje sertifikat 9001. Takođe, ima sklopljene ugovore sa relevantnim društvima koja se bave sakupljanjem otpadnih ulja, guma i ambalažnog otpada kao i sekundarnih sirovina (starih akumulatora).

Osnovna delatnost GUMAPROMET­-a je prodaja svih vrsta guma i to : auto gume, traktorske gume, moto gume, bicikl gume, gume za industriju, gume za teretna vozila i kamione. Pored prodaje guma bavimo se i prodajom gumene obuće, akumulatora, ulja i maziva, filtera, auto delova, auto kozmetike. U svom sastavu drustvo Gumapromet ima servis za montažu i balansiranje guma, reglažu trapa, perionicu kao i servis za akumulatore.

Sarađujemo sa različitim i uglednim proizvođačima kao što su :

Tigar iz Pirota, Mitas iz Rume, Michelin, Trayal­Kruševac, Rafinerija nafte Beograd, Fam­ Kruševac, Optima, Blacktone, Nokian, Dunlop, Barum, Sava, Varta, Topla, Dinamyc, Lotos, Valvoline, Elf, Selenia, Total.

GUMAPROMET čini tim ljudi koji su već duže vreme u ovom poslu. Postavili smo standarde kojih se čvrsto držimo i koji sa vremenom postaju sve viši kako rastu potrebe i zahtevi naših kupaca. Naravno, povećanjem svojih standarda ostajemo lideri u svom poslu sa gumama što nam je takođe cilj. Naša želja za stalnim napredovanjem nas tera da idemo dalje tako da smo našu prezentaciju dodatno prilagodili Vašim zahtevima. Možete biti sigurni da će usluge koje Vam nudimo odgovarati Vašem ukusu i Vašim željama. Sa nama nema neprijatnih iznenađenja.

Spremni smo i voljni da sarađujemo, i sa našim kupcma lako nalazimo zajednički jezik upravo zato što imamo zajednički cilj i interes a to je zadovoljavanje Vaših potreba.

Vaše zadovoljstvo je i naše.

Vaš siguran partner GUMAPROMET.