0

Nema proizvoda u korpi.

SERVIS

064/833-23-59

O nama

Najbolja prodaja guma

Zašto izabrati nas?

O kompaniji

Društvo za trgovinu i usluge Gumapromet DOO Leskovac je osnovano 24. oktobra 1991. godine. Do sada, Društvo je steklo cenjene saradnike i proširilo poslovanje na teritoriju cele Srbije. Nadamo se da je uzrok toga profesionalnost i bogat asortiman kvalitetnih proizvoda u ponudi koji se svaki dan uvećava i poboljšava uz veoma konkurentske veleprodajne i maloprodajne cene.

Šta mi radimo

Osnovna delatnost Gumapromet-a je trgovina na veliko delovima i opremom za motorna vozila. U svoje prodajne artikle Gumapromet svrstava sve vrste guma (auto, kamionske, za teretna vozila, traktorske, industrijske, za motocikle i bicikle), akumulatore, sve vrste ulja i maziva, filtere, auto delove, gumenu obuću, membrane, lepila, potrošni vulkanizerski materijal…

Mreža radnji

Prodajna mreža Gumapromet-a sadrži veleprodaju, kao i osam maloprodajnih objekata. Maloprodajne prodavnice se nalaze u Leskovcu, Nišu, Vranju, Vlasotincu i Bojniku. Neke od prodavnica u svom sastavu sadrže i servis za montažu i balansiranje guma (za detalje pogledajte odeljak Prodajna mreža).

Radno vreme centrale:
Ponedeljak - Petak: 8 - 16h
Subotom: 8 - 15h
Nedeljom: Ne radimo

Sertifikati

Gumapromet poseduje sertifikat 9001. Društvo je ekološki nastrojeno i brine o životnoj sredini, što potvrđuju ugovori sa relevantnim društvima koja se bave sakupljanjem otpadnih ulja, guma, ambalažnog otpada i sekundarnih sirovina. Da je Gumapromet zaista ekološki nastrojeno preduzeće potvrđuje to da ne brine samo o otpadu koji sam proizvodi, već u svim svojim maloprodajama vrši otkup starih otpadnih akumulatora.